Museu Blau de Barcelona

Posted: febrer 13, 2014 by enbeaumont in 2n ESO
Etiquetes: ,

La setmana passada els alumnes i les alumnes de 2n d’ESO vam visitar el Museu Blau de Barcelona (30 de gener, l’alumnat de 2n A; 31 l’alumnat, de 2n B).

En entrar-hi, tots vam quedar sorpresos pel gran esquelet de balena que hi havia sobre els nostres caps. Els guies es van presentar i ens van fer passar a una sala. Allà ens van parlar d’un artista que, tot fent servir la tècnica del puntillisme i gràcies a les ceres, representa qualsevol imatge. Tot seguit ens van formular una pregunta: «Que es la vida per a nosaltres?», a partir de la qual van sorgir moltes respostes diferents.

Després, el grup es va dividir en dos. Vam començar la visita amb un viatge al llarg del temps, començant per milions d’anys enrere fins a arribar als nostres dies. Vam seure un moment per continuar la frase: «Penso que estic viu ja que…»… Ara ja sabíem l’explicació científica del que es la vida. A continuació ens van repartir un full amb un seguit de preguntes que havíem de respondre. Després de compartir les respostes de tots els grups, vam fer un tomb per l’exposició en la qual hi havia: animals dissecats, maquetes d’animals, de fongs, de plantes, etc.

Finalment, vam tornar a la sala i vam representar de manera abstracta i amb la tècnica del puntillisme (amb gomets) algun dels temes dels quals havíem parlat anteriorment.

 

Bianca Sabadus, 2n A

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s