Qui ens hauria dit que acabaríem tots tan units?

Posted: Mai 27, 2014 by vrnike7 in Batxillerat 2n
Etiquetes:

Què és el primer que vam pensar tots aquell dia de setembre de 2009? Calia buscar-se una parella per classe i ajuntar-se tots els de cada escola amb els de cada escola. Eren els primers instants de nervis a l’institut, i els que ens faltaven! Qui ens hauria dit que acabaríem tots tan units? Que seríem un gran bloc de companys i que pujaríem tots junts fins a la graduació de batxillerat?

Un dels avantatges que aquest institut sigui petit (com és) és el fet que tothom es coneix, de tots els cursos, professors, alumnes, secretaria…Junts hem fet moltíssimes coses: sortides, festivals de Sant Jordi, carnaval, de Nadal…Moments de diversió i companyonia amb els quals hem crescut. No només en alçada i amplada, sinó que també hem madurat (alguns més de pressa que altres) i hem après valors com el treball en equip, la recompensa de l’esforç, el respecte igual per a tots, la bona organització i planificació i molts altres que completen una extensa llista.

Hi ha una part, però, que no és tan maca, la que ens ha fet passar més nervis, més estrés, més disgustos: els exàmens. Són moltes les hores que hem posat tots per arribar on som ara, molt d’esforç, fins i tot jugar-se-la per intentar arrencar unes dècimes de més. Però tot té la seva recompensa i mirant endavant ja podem veure nous objectius pels quals lluitar amb esforç, però sobretot amb il·lusió. Tot i així, aquests moments cal valorar-los, al cap i a la fi, com a bons, ja que de tot s’aprèn, i mai donar-los la mateixa importància que aquells que realment quedaran dins de nosaltres per sempre, com el viatge a Londres, o les esquiades, o les sortides a Port Aventura o, no anant tan lluny, en les pròpies classes, les bromes, cada moment compartit amb els companys de classe en el qual aparegués un somriure o una bona rialla conjunta.

De cada professor, de cada persona del centre que ens ha dedicat algun moment ens en portem un record. Potser no tots els professors hauran deixat en tothom una marca, però tots valorem l’esforç personal de cadascun d’ells per fer de nosaltres una millor persona.

La vida és un cúmul d’anècdotes que li donen forma, i en aquests sis anys a l’institut n’hem recollit moltes; aquestes, quan el dia de demà mirem enrere i pensem en el nostre institut, el Carrasco, potser no les recordarem totes, però quedaran unides en una de mida molt gran anomenada ESO i Batxillerat, que podrem mirar amb nostàlgia, però, sobretot, amb felicitat.

 Eloi Puig Hernàndez

2n Batxillerat Humanístic

P1060059PD: trobareu algunes fotos de la Festa de Batxillerat al nostre apartat Amics per sempre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s