37a edició del Premi Coca-Cola de relat breu en català

Posted: Juny 19, 2014 by enbeaumont in Uncategorized
Etiquetes: , , , ,

El passat dimarts, 17 de juny, es va celebrar l’acte final de lliurament de premis de la 37a edició del Premi Coca-Cola de relat breu en català. En aquest acte es decidia l’ordre dels 15 finalistes que havien estat seleccionats entre els 90 millors escriptors en català de 2n d’ESO d’arreu del país, convocats a un primer acte de lliurament de premis el passat 24 de maig a PortAventura.

L’alumnat de català de 2n d’ESO ha participat, com cada anys, en aquest concurs. El professorat del Departament de Català va seleccionar sis finalistes (tres de 2n A i tres de 2n B: Paula Cavero, Ariadna Fabregat, Bianca Sabadus, Marcel Molina, Judith Terès i Laia Martínez); aquests sis finalistes de la fase escolar van participar en la final territorial.

La Paula Cavero i el Marcel Molina van ser seleccionats entre els 90 escriptors que participarien en l’acte de lliurament de premis a PortAventura, en el qual la Paula Cavero va obtenir un dels 15 sisens premis i el Marcel Molina, un dels 15 primers premis.

Finalment, en la cerimònia final, el Marcel era guardonat amb el 3r premi, fet que ens fa estar-ne ben orgullosos. No debades, a l’èxit de quedar 3r en un certamen de tanta qualitat, hem d’afegir el gran nombre de participants que any rere any hi concursen.

Moltes felicitats a tots els participants, i especialment als dos guanyadors, la Paula i el Marcel!Imatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s