Sortida al Delta del Llobregat

Posted: Octubre 14, 2014 by rmarti87jc in 1r ESO
Etiquetes:

IMG-20141009-WA0004

El 25 de setembre vam anar d’excursió al Delta del Llobregat. Va ser una manera divertida de conèixer millor els meus companys de classe.

Paula Espeja (1r ESO A)

En general la sortida va estar bé tot i que feia molt de fred i hi havia unes quantes abelles voltant.

Va ser molt divertit veure passar els avions volant tan baix. Em va agradar molt poder anar a la platja una estoneta per poder jugar amb els amics.

Violeta Larroya (1r ESO A)

Aquesta sortida al Delta del Llobregat no va estar malament ja que vam caminar per un espai natural com si fóssim uns bons exploradors. Em va agradar perquè vam aprendre sobre ocells i els vam poder observar des d’un mirador.

Maria Crespo (1r ESO A)

La sortida em va agradar molt perquè m’agrada saber coses noves i vaig poder observar els ocells en plena natura. Va ser una experiència especial perquè vaig poder observar els ocells d’una manera diferent de com es pot fer en un zoo.

Àlex Garcia (1r ESO A)

La sortida al Delta va estar bé, vam aprendre coses interessants sobre els ocells i vam poder observar-los amb prismàtics des d’un mirador. Al llarg del camí que vam recórrer hi havia trossos molt bonics.

Abans de tornar a Barcelona amb autocar, vam fer una parada a la platja on vam poder mullar-nos els peus, jugar i fer-nos fotos.

Va ser una sortida divertida però esgotadora!

Miriam Proença (1r ESO A)

carrasco_i_formiguera_1er_eso_a

El dijous 25 de setembre els alumnes de 1er.ESO vam anar d’excursió al delta del Llobregat.

Quan vam arribar ens van guiar uns monitors. Primer vam anar a un parc a esmorzar i, a partir d’aquell moment, vam anar a veure el riu i les depuradores que hi havia al costat.

Més tard vam anar per un camí mentre ens explicaven com eren unes plantes, mentre que ens passaven avions per sobre nostre, perquè l’aeroport estava al costat.

Aquell camí ens portava cap a una caseta on hi podíem veure diferents tipus d’ànecs: la polla d’aigua i un altre que tenia el pit de color blau, a més d’una tortuga.

Després vam passar una estona a la platja i, finalment, vam tornar a l’institut.

Semren Samsor (1r ESO B)

L’objectiu de la sortida al delta era conèixer millor la zona actualment i antigament. Vam observar les plantes i els ocells.

Entre d’altres plantes, vam conèixer dues que fan funcions contràries: una expulsa la sal i l’altra l’absorbeix.

També vam descobrir aus, com la polla d’aigua, l’ànec de coll blau…

Va ser interessant i divertit!

Yaiza Lascuevas (1r ESO B)

Tots ho vàrem passar molt bé durant tot el recorregut. Recordo que uns nens i nenes van trobar una gavina morta. Passaven molts avions i ens van sorprendre. En una petita cabanya ens van deixar observar amb els prismàtics bastants ocells, però sobretot, fotges i una polla d’aigua.

Sergi Lainez (1r ESO B)

Només arribar ja ens van passar uns quants avions per sobre. Vam començar a caminar i ens van dir que toquéssim l’arbre que teníem al darrere. Després ens vam llepar la mà i tenia gust a sal. Vam anar a un mirador i des d’allà vam veure el delta, plantes i arbres, i també un flamenc.

Per últim vam anar a la platja. Allà alguns companys van caure i van quedar xops. D’altres van ser esquitxats, però en realitat tots ens ho vam passar molt bé.

Carlota Zardoya (1r ESO B)

En general, la sortida va ser molt divertida i educativa. I també va ser molt divertit perquè el delta del Llobregat està al costat de l’aeroport del Prat i passaven molts avions. La sortida em va agradar molt.

Doris Ledezma(1r ESO B)

_carrasco_i_formiguera_1er_eso_b

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s