Festa de l’arquitectura

Posted: Novembre 5, 2014 by vrnike7 in Uncategorized
Etiquetes: ,

Fa un parell de setmanes, els dies 25 i 26 d’Octubre, va ser la gran cita de l’Open House Barcelona, on més de 150 edificis de tot tipus van ser oberts per a tothom. Anys enrere es van rebre 50.000 visites aproximadament en aquest esdeveniment gratuït.

Per a les persones que no estiguin informades del tema, l’Open House és una associació que t’ofereix productes i serveis culturals en l’àmbit de l’arquitectura. A Barcelona, va començar l’any 2010, encara que aquest esdeveniment va començar a Londres l’any 1992, i actualment s’està introduint arreu del món: New York, Dublin, Galway i Tel-Aviv.

És un projecte que implica a tothom a explorar i participar, encara que l’objectiu és fer-nos viure l’arquitectura i veure una part de la nostra ciutat que desconeixíem.

Per si estàs interessat en el que acabes de llegir i aquest any no hi has pogut assistir, no pateixis, aquest festival se celebra periòdicament cada mes d’octubre a la ciutat de Barcelona. Això sí, només hi estarà un cap de setmana.

Jo vaig tenir la sort de poder visitar el cilindre d’Horta, on vaig poder admirar l’estructura d’un antic passatge que va ser tancat 10 anys després de la seva obertura.

Quan era allà, vaig aprofitar per preguntar a la gent sobre la seva opinió respecte aquest gran esdeveniment. Tots ells estaven d’acord que era una gran oportunitat de poder admirar edificis on habitualment no podries entrar i que, encara que no eren de la zona, tenien curiositat per esbrinar què va ser allò.
Per finalitzar aquest petit qüestionari, vaig preguntar si era la primera vegada que hi anaven, i la resposta em va sorprendre, ja que molts van dir que no; la veritat, no pensava que tingués tant impacte.

 

Ainhoa Franco

1r de Batxillerat Humanístic

48hopenhousebcn

Estació de França

Estació de França

Hotel Espanya

Hotel Espanya

Palau Macaya

Palau Macaya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s