Festa del Cinema

Posted: Novembre 23, 2014 by vrnike7 in Batxillerat 1r
Etiquetes:

Fa unes setmanes es va celebrar la VII Festa del Cinema, un esdeveniment que es fa des de 2009 i que, a causa de l’èxit aconseguit a l’edició de 2013, a partir d’ara es farà cada sis mesos. La festa del cinema és una iniciativa organitzada per FAPAE, FEDICINE, FECE i ICAA, i consisteix en el fet que durant un periode de dies els cinemes adherits a la promoció rebaixen el preu de l’entrada per propiciar-hi una major assistència. Per fer-ho, t’has de registrar gratuïtament a internet, imprimir una acreditació i lliurar-la a les taquilles del cinema juntament amb el DNI, i se t’aplica el descompte. Aquest procés ha anat evolucionant al llarg dels anys; al principi es feia durant una semana i en aquestes dues últimes edicions ( les de 2014 ) s’ha retallat a 3 dies, i s’ha augmentat el preu de 2 euros a 2,90.

En aquesta última edició no ens vam voler perdre l’oportunitat de gaudir d’una sessió de cinema a baix cost, així que, com que prevèiem una gran quantitat de gent, en sortir de l’institut vam anar directes cap a l’Heron City, on vam dinar per anar després immediatament a fer cua.

Ja un quart d’hora abans d’obrir les portes del cinema Cinesa Heron City hi havia força gent esperant, i més que en va venir durant el quart d’hora següent: la cua arribava a les escales que donen al centre comercial, uns 100 metres més enllà de la porta. Sens dubte un gran èxit a la sessió habitualment amb menys públic del dia. I és que l’ocasió ben bé ho mereixia: les entrades anaven a 2,90 euros quan normalment sobrepassen els 9 en dies laborables. Una opinió semblant tenien les persones de la cua amb qui vam parlar: tothom deia que el cinema avui en dia està molt car i que amb la crisi que hi ha no es poden permetre anar-hi regularment. La majoria de la gent anava en grup a veure una mateixa pel·lícula, i fins i tot alguns més atrevits tenien la intenció de veure dues pel·lícules seguides: quatre hores ininterrompudes de cinema. En total vam preguntar sobre la festa del cine i les pel·lícules que volien veure a 3 parelles, 4 grups de 3, 1 grup de 4, 2 grups de 5 i 1 grup de 7 persones, i les respostes van ser molt clares: que l’entrada era més barata, que feien descomptes en crispetes i refrescos i que havien descobert per internet o coneixien d’abans la promoció. Quant a pel·lícules, dues parelles ens van respondre que veurien “Perdida”, una parella, dos grups de 3 i un grup de 5 ens van respondre que veurien “Drácula-La leyenda jamás contada”, un grup de 4 ens va respondre que veurien “Anabelle”, un gup de 3 ens va dir que dubtava entre “Las tortugas ninja” i “Torrente 5” i el grup de 7 ens va dir que veurien “Vamos de polis”. Malauradament els altres no ens van voler respondre.

El cas és que per molta gent que hi hagués a la cua, més estava per arribar: moltíssima gent havia comprat les entrades per internet, i les sales es van omplir del tot. Si crèiem que en obrir les portes hi havia moltissima gent, allò no era res comparat amb el panorama que vam trobar a la sortida: tot el vestíbul estava a vesar de gent, on ni tan sols es distingien les cues: era un caos.

Sens dubte un gran èxit, del qual centenars de milers d’espectadors esperen ansiosos la propera edició.

                                                                                      Albert Blaya i Arnau Giol

1r de Batxillerat

Imagen3Imagen2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s