Xerrada de la Fundació Vicente Ferrer

Posted: Desembre 10, 2014 by vrnike7 in Batxillerat 1r
Etiquetes: ,

La xerrada feta el passat dimecres 3 de desembre per part de la Fundació Vicente Ferrer als alumnes de 1r de Batxillerat Humanístic va ser molt enriquidora, ja que ens va endinsar dins la crítica situació de les zones més pobres de l’Índia, on aquesta fundació treballa per a la seva millora.

Per entendre una mica més l’acció d’aquesta coneguda organizació creada per Vicente Ferrer, parlem una mica més del seu fundador. Vicente Ferrer (Barcelona, 9 d’abril de 1920 – Anantapur, 19 de juny de 2008) va viatjar per primera vegada a l’Índia com a missioner. A partir d’aquell moment, va poder veure la pobresa en què està immersa la part més pobre de l’Índia, Anantapur, on viuen uns 4 milions de persones. Aquesta ONG ajuda a uns 2 milions de persones. S’ha fet una pel·lícula de Vicente Ferrer explicant la seva història.

Gairebé tot el finançament de l’ONG ve del conjunt de l’Estat espanyol. Aquesta ONG té la seu central a Barcelona i set delegacions repartides pel conjunt de l’Estat.

Pel que fa a la xerrada, va ser molt interessant, ja que la persona que ens la va fer va ser el primer nen apadrinat per la Fundació Vicente Ferrer. Aquesta ONG funciona gràcies a aportacions particulars i a apadrinaments.

L’apadrinament suposa col·laborar amb 15 euros al mes i es reben 3 cartes a l’any del nen apadrinat. Els padrins ajuden el nen apadrinat, el seu entorn i el conjunt dels projectes de Vicente Ferrer.

Si en voleu més informació, col·laborar-hi o apadrinar un nen, adreceu-vos a:

www.fundacionvicenteferrer.org

www.cambiaelpresente.org

www.fundacionvicenteferrertv.org

fundación vicente ferrer

Susanna Pujol

1r de Batxillerat Humanístic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s