Segona jornada a la France

Posted: febrer 3, 2015 by enbeaumont in 3r ESO, Uncategorized
Etiquetes: , ,

6:30. Hem sobreviscut a la primera nit. Com a minim (sense accent, perquè el teclat és el mateix que ahir) els dos professors. A les 8 hem quedat a la porta del centre. Arriben tots puntuals, no com al Carrasco. Encara en som 25. Alguns s’han desdejunat; d’altres de més afortunats i amb més domini de l’idioma han estat capaços de preguntar on és la dutxa i s’han dutxat.

IMG_0903De 8 a 12 ens han programat les activitats següents: a les 8 visita guiada en petits grups amb guies autòctons; a les 9 han fet un taller de conversa francès – espanyol; a les 10 els nostres alumnes, distribuïts en grups de dos o tres persones, han assistit a diverses classes (francès, italià, espanyol, matemàtiques, anglès, anglès internacional…). I a les 11, un concurs a l’auditori (que ells anomenen amphiteatre).

IMG_0679jordiIMG_0678jordiA les 12 hem dinat a l’escola i a les 13 ja hem marxat cap a Chambéry sota el guiatge dels grans “cicerones” Jordi i Victoria. No ens hem perdut. Bé, n’hem perdut dos, com testimonien les cares d’ensurt dels companys.

IMG_094410 maccarons en tenien la culpa. Ja ens direu si eren bons!

Un cop recuperats tots els alumnes i aprofitant que passàvem al costat de la catedral, hi hem entrat per donar gràcies.

IMG_0959i hem jugat una mica amb la neu.

IMG_0966Coses que hem vist a Chambéry: el Consell General, el barri jueu, el teatre Dullin, l’escultura dels Elefants (sense elefants, perquè els estan restaurant), l’estàtua dels filòsofs Maistre, la botiga dels maccarons i fleques diverses, una botiga molt coneguda de còmics, la catedral, un claustre franciscà…

Per acabar la jornada, per equips, han hagut de fer preguntes en francès a gent del carrer. L’equip guanyador tindrà un premi molt especial. Sou els primers a conèixer en què consisteix el premi:

IMG_0695jordiIMG_0693jordi 1

Finalment hem tornat al centre, on hi havia una jornada d’orientation académique et professionnelle. Després, a casa, a escriure aquesta crònica i dormir. Demà més, estimats lectors (o lector!).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s