Visitem el Museu blau

Posted: febrer 9, 2015 by enbeaumont in Uncategorized

El dimarts 20 de gener, el grup de 2n B va anar a fer el taller “Busquem la vida”, al Museu Blau.

IMG_0608 La primera cosa que ens van fer fer va ser donar-nos un post-it i dir-nos que escrivíssim què era per a nosaltres la vida. La majoria de nosaltres va contestar de manera més aviat “filosòfica”.

IMG_0609

Després d’això, ens vam dividir en dos grups. Un cop dividits, ens van repartir un paper on posava: “Jo sóc viu ja que…” i havíem de completar la frase des del nostres punt de vista, en aquest cas, científic. Aquesta vegada van sortir respostes com ara “faig les funcions vitals” o “tinc sentiments”. Per aprendre més sobre les diferents formes de vida al planeta Terra, vam fer quatre grups i cadascun d’aquests tenia una fitxa sobre la vida dels bacteris, dels fongs, de les plantes o dels peixos globus. Vam llegir la nostra fitxa amb atenció i vam contestar les preguntes. En acabar, cada grup va exposar a la resta la pregunta que més ens interessava. Acabades les exposicions, vam tornar a ajuntar-nos tota la classe i, per grups de sis, vam fer un dibuix sobre alguna de les coses que havíem après però amb la dificultat de fer-ho amb la tècnica del puntillisme, que consisteix a fer un dibuix amb puntets de colors.

IMG_0615Acabada l’exposició, vam tenir l’oportunitat de visitar una segona exposició, on hi havia els animals més verinosos del món. entre els quals hi havia serps, aranyes, granotes…

Va ser una sortida entretinguda i molt interessant. Personalment, no m’importaria tornar-hi a anar un altre dia, sigui amb l’institut o amb els meus pares.

Nerea Mejías de los Santos

2n B

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s