Consulta SEPC

Posted: Mai 13, 2015 by vrnike7 in Uncategorized
Etiquetes:

La setmana passada, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) del Carrasco vam dur a terme unes jornades de reflexió i debat sobre la llei LOMQE (Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa – llei Wert) que s’implantarà d’aquí poc.
Vam voler fer aquesta acció, conjuntament amb altres instituts de Barcelona (com el veí Josep Pla) per no oblidar la lluita que tenim i tindrem contra imposicions mercantilistes i homogeneïtzadores sobre el nostre futur. També volíem ajudar a fomentar l’esperit crític del centre i manifestar que l’estudiantat ha de poder decidir quina educació vol.
Aquestes jornades van consistir en una xerrada (“Què es la LOMQE?”) a càrrec d’una estudiant de la UAB i militant del SEPC, l’Aida Sanuy, i d’una consulta a tot l’alumnat amb la pregunta “Estàs d’acord amb l’aplicació de la LOMQE?”. La ponència va ser un èxit, amb més de 40 assistents que emplenaven la biblioteca, i vam poder informar-nos i debatre sobre el que ens ve al damunt. La consulta també va ser molt positiva, es va arribar a més d’un 95% de participació, i s’han recomptat 187 vots en contra del total de 212 possibles vots. Creiem que aquests números indiquen clarament la postura de l’alumnat envers la llei.
Des del SEPC ho valorem positivament i agraïm la col·laboració i recolzament d’equip directiu i professorat, entenem que hem de ser nosaltres, els elements directes del món estudiantil, els que hem d’apoderar-nos i tenir les eines per arribar a l’educació que volem.

DES DE LES AULES, DECIDIM!

SEPC Carrasco

 IMG_20150506_110454404CARTELL LOMQUEDSC_0002

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s