Lliurament de premis dels Jocs florals del districte d’Hora-Guinardó

Posted: Mai 25, 2015 by enbeaumont in Uncategorized

El dimecres 20 de maig, a les sis de la tarda, es va dur a terme l’acte de lliurament de premis dels jocs florals del districte Horta-Guinardó al casal de la Font d’en Fargas. Tres alumnes de l’INS Manuel Carrasco i Formiguera havíem quedat seleccionats en la categoria D, E i F, i hi vam arribar molt nerviosos, però amb la il·lusió de poder ser-ne els guanyadors.

L’acte es va obrir amb l’escola de música Tri-tò, que va tocar el tema «Boston Marathon». Després, el presentador, l’actor Jordi Jané, ens va donar la benvinguda i ens va presentar als encarregats de lliurar els premis, entre els quals hi havia la Francina Vila, regidora del districte, que va fer un petit discurs motivador i en què ens animava a llegir i escriure.

A continuació es van repartir els premis de la categoria H (escoles d’educació especial) i A (primer cicle d’educació primaria). Tot seguit hi va haver un interludi musical i es van lliurar els premis de la categoria B i C (segon i tercer cicle d’educació primaria), i, després d’un altre interludi musical, van arribar les nostres categories. Jo vaig guanyar el primer premi de la categoria D, la Queralt Portell va guanyar també el primer premi de la categoria E i l’Albert Velasco, el segon premi de l’F, tots de prosa. Finalment hi va haver un comiat musical amb la cançó «Rolling in the Deep» i molts aplaudiments i felicitacions.

Va ser una cerimònia amb molta tensió, però de gran emoció i alegria, que encara que va durar dues hores no es va fer gens llarga ni pesada ja que el presentador la va dirigir d’una manera molt animada i simpàtica.

IMG_1155

Raquel Pera (2n d’ESO)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s