Sortida de Tecnologia

Posted: gener 30, 2016 by vrnike7 in 4t ESO
Etiquetes: , , ,

El dimecres passat dia 27 de gener, el grup d’alumnes de quart d’ESO que fem l’optativa de Tecnologia vam fer una sortida per documentar-nos per al treball que teníem. Vam sortir a les 11:30 i va tenir una durada de dues hores, vam arribar justets per anar cap a casa. Consistia en una visita a l’arxiu d’Horta, que es troba actualment a la Caserna de Girona, al carrer de Lepant que neix a la Ronda del Mig. Aquesta caserna antigament pertanyia a les forces militars i era una de les més grans qui hi havia a la ciutat, se’n va acabar la construcció a principis del segle XX.

En realitat el que queda ara només es l’entrada ja que la caserna en si era tota l’illa i fa pocs anys enrere van d’enderrocar l’últim edifici que no utilitzaven. Actualment, com ja he dit, és l’Arxiu d’Horta, ja que Barcelona no en té un de propi i cada districte en té el seu. L’activitat en si consistia en una visita a aquest edifici i poder consultar plànols per fer el treball. El grup d’alumnes es va dividir en grups per treballar i primer de tot es va explicar com aniria l’activitat, junt amb una petita descripció del que era un arxiu i per a què s’utilitzava. Privilegiadament es va tancar aquelles dues hores l’arxiu per la plena atenció al grup i afortunadament ens van deixar veure els interiors de les càmeres on guarden els documents.

Realment es com si fos una pel·lícula, ja que hi havia aquells característics prestatges amb les maniveles en forma de volant per desplaçar-los. Els alumnes van poder treballar amb l’acompanyament de dos especialistes que anaven assessorant i explicant com funcionava tot. Això va fer que fos molt interessant aquesta sortida.

Joel Munné

4t d’ESO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s