La novel·la negra a 4t d’ESO

Posted: febrer 18, 2016 by vrnike7 in 4t ESO
Etiquetes: , , , , ,

Durant la primera setmana de febrer, els alumnes de 4t hem celebrat i fet activitats relacionades amb la novel·la negra. A moltes matèries hem treballat diferents aspectes, per exemple gràcies al professorat de Biologia i Física i Química hem estudiat la importància de l’ADN a l’hora de resoldre assassinats, a Llatí hem conegut el tràgic final d’alguns personatges rellevants de l’antiga Roma, a Llengua castellana hem conegut les característiques del gènere negre, ….

A més, en el marc de BCNegra, dilluns 1, vam anar fins a “la Font de Mimir” on ens tenien preparada una xerrada amb tres escriptors que ens van explicar coses molt interessants sobre tot allò relacionat amb la novel·la negra, i amb el procés de publicació d’un llibre (des d’escriure’l fins a publicar-lo).

També, al llarg de tota la setmana, hem anat decorant l’institut amb treballs, jocs i endevinalles relacionades amb el gènere.

Per últim, divendres 5, va venir un criminòleg a explicar-nos en què consisteix aquesta feina i també els passos que s’han de seguir per a poder resoldre un cas.

Paula Mayo

4t d’ESO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s